Боротьба із тероризмом через цивілізацію

Однозначно прогресивні мізки рухаються в центр Європи, Канаду, США, Австралію, Ізраїль, Китай (!) а не в Україну, Монголії, Пакістан, Індії. А п”яне бидло 1917 (за Бунінин) понароджувало не тільки Бабая з Моторолою, а й Путіна з Чуркіним, Бортко та Пореченковим.

Це бидло так закидало трупами дві третини Європи починаючи з 1918 року, що у самих цивілізованих європейців, здається, досі мокрі штани.

Бидло – це невід”ємна частина організму під назвою людство. Відрізати одну шосту сифілітичну частину просто не можна… Єдині ліки – цивілізація туземців. Насильна госпіталізація і лікування цивілізацією.

Це означає, що те, на що закривав очі Захід і сміявся тепер треба лікувати. І коштуватиме це ой як дорого. На один Раша тудей треба створювати 10 Антивата тудей. Ігілу треба давати в 10 разів більше коштів, щоб в Бельгії не було терактів.

Як би це банально не звучало – курдам треба купити цілий анклав (не географ, але це може бути частина двох нинішніх арабських стран).

Цивілізація наступатиме на Мордор через нас. Ми приречені стати цивілізованими перед росіянами. І до нас мільйонами (бо землі багато) поїдуть китайці, індуси, араби і наша задача – якумога швидше зайняти окопи. А окопи наші це мова та віра, яка була державною ще з часів рівноапостольного князя Володимира.

https://www.facebook.com/100009169530367/videos/1590031707979132/