Дві напружені гри з командами Буданкова. 1+1 в А-Лізі

Найважливішою грою тижня став матч 35+ проти Ейнштейнів. Для збільшення шансів потрапляння в топ-4 треба було перемагати. Ейнштейни вели майже 3 чверті, хоча і грали вшістьох. Тільки в останній чверті вдалося схилити шальки терезів на нашу користь. Наші лідери – Дмитро Ковалевський та Павло Фридрих – теж грали без замін.

В тій самі формі, тільки під назвою РМР команда Дмитра Буданкова (і там і там він граючий тренер) в суботу завдала першої поразки Шаблям-2. Тепер в суботу доля 1 та 3 місця в регулярці Корпоративки залежатиме від чистої перемоги нас з Обрієм та РМР з Юніором.

В А-Лізі після перемоги над Лютеранською Шаблі по набраних очках зрівнялися з Хуліганами. Але вчора програли їм в очній зустрічі і навіть теоретично не зможуть обійти їх в турнірній таблиці, як і КНЕУ-2000 з VLMB. Благо – Recup поступився VLMB і має перед останнім туром на очко менше, тому Шаблі поки 4-ті. Але в останньому турі нам грати з лідером VLMB, a ReCup проти Crew. Recup відстає на одне очко і має перемогу в очній дуелі… На два відстає Лютеранська, в якої два матчі в запасі (проти КНЕУ-2000 та Hoops).

Цікаво, що вчорашній матч проти Хуліганів мав розпочатися ледь не в той самий час, що і догравання Шаблі – Свої в 35+. Але ця гра нічого для нас і Свої не вирішувала, тому за згодою капітанів ми перемогли 35:30 без догравання. Ми посіли 3, а Свої – 6 місце.

Завтра в нас складний матч за вихід в фінал зі Shtopke. Інша пара КНЕУ – Желейна людина.

В матчах за 5-8 місця зіграють Old school, Space Jam, Свої, Ейнштейни.