Корпоративна Ліга. Gymmaxx програє Grand, а ми – New Star

Група Б

Шаблі – New Star 54:61

Дуже складно писати про чергову поразку. Виграли по 10 показниках з 15-ти, але програли гру. Але вирішальний показник – дальні. Ми програли на триочковій дузі. Суперники забили 7 з 34-х кидків, а ми – лише 2 з 25-ти!

Відзначимо дебют на тренерському містку Артура Будагяна. Ми довго шукали тренера. Знайшли. В ці тижні перед плей-офф нам предстоїть зіграти чимало спарингів (до речі, бажаючі звертайтеся). В цих іграх Артур має побачити сильні та слабкі сторони кожного з гравців. Однозначно, хтось із лавочників отримає більше хвилин. Бо сьогодні Будагян робив ставку на перевірених бійців.

Чекаємо на опонентів з групи А. Це має бути команда, яка посіла друге місце.

Після сьогоднішньої перемоги над Gymmax 67:63 Grand вийшов на друге місце і зрівнявся по очках з Бульдогами. В останній грі “регулярки” ці дві команди розіграють між собою друге місце. Якщо виграють Бульдоги – вони зрівняються за показниками з Українкою (4:1) і за особистою зустріччю посядуть 1 місце, а Grand буде третім. Якщо Бульдоги програють: Українка перша завдяки вчорашній перемозі в очній зустрічі над Grand, а Бульдоги – четверті через те, що поступилися Gymmax в очній зустрічі.