Лайфхаки в українському ІТ. Серія 5

А в яку групу потрапили Ви або Ваші компанії? Ми потрапили в групу х2. І нехай це поки що були мейли, дзвінки, точніше – десятки дзвінків, зовсім скоро це монетизується. Всім маленьким компаніям, як наша, радив би вибирати замовлення. Бо попит зараз фантастичний.

Впевнений, більшість бачили мем про книгу, яку Ви відклали в туалеті.

Те саме із ідеями по сайтах і додатках, які через брак часу люди відклали, а тепер вирішили “вивалити” на розробників. Як я вже писав, найкращий (найгірший) приклад для – ресторатори. Вони не були готові до кризи і зараз завалюють фріланс/хант замовленнями на онлайн-продаж, доставку, оплату через платіжні системи. І так далі. Найкращий без лапок приклад для мене – Тарас Гетьманський (Getmencar/Race Rent A Car Enterprise). Він щодня працював так ніби завтра буде чергова екскалація війни з Росією чи епідемія. Всім, хто підписався на мене, раджу читати його сторінку в фб. Там не тільки про бізнес, а правильну філософію життя, батьківства, громадянина України та Всесвіту.

Повернуся до рестораторів. Наші клієнти в цій царині – Фенікс та Суші – мовчать і ми радіємо.

Для тих, хто захоче мені написати запит по роботі, нам цікаво:

– системи бронювання з оплатою WayForPay, LiqPay.
– створення маркетплейсу.
– продаж токену на основі ERC20 (110$ через біржу в ефірі 100% токенів за кожен “бренд”).
– наша кастомна CRM написана на Zend; встановлення CRM Perfex (розкурочили її за 2 роки достатньо).

Нам нецікаво робити “простенький сайт чи лендінг”. Якщо повноцінний сайт – тільки з цікавим функціоналом. Якщо таки дійсно простенький, і принципово ми – 300$.

P.S. Карантин став фантастичним тригером для зміни людства. Багато хто з присутніх не так змінився як я зимою 2013-2014. Але зараз час до змін. В усьому. Всі вийшли не тільки з зони комфорту, а й парадигми життя, яка так тотально змінювалась у всі часи історії. Колесо, порох, парова машина, електрика, ядерна зброя.

Такого гіперстрибка в плані переусвідомлення та змін людство не відчувало з 1945. Користуйся моментом. Шукай свою хвилю!