НБА. Матчі 12 січня

Через ковід деякі команди не зіграли свої матчі, а дехто – вже другий (Бостон).

Вісім проти восьми грали Маямі проти Філадельфії. Матч видався шикарним, і хто не встиг прочитати спойл – ось https://www.youtube.com/watch?v=WlqElG_I5X0&list=PLGhYnSIdMJtPeUDtixrvq2UGWrTDJhIft&index=3 лінк на огляд. Мені пощастило останні 25 хвилин “брудного часу” побачити повністю. Це було круто.

Ембіід – Грін – Тайріз Мексі проти Робінсона – Хіроу – Гейба Вінсента. І якщо Тайріз Мексі вже встиг відзначитися (39 очок), коли не було Ембііда і Сіммонса, то Гейб Вінсент… Людина, яка грає другий сезон, в першому зіграла 9 матчів і сумарно набрала 22 очки, а тут друга гра в цьому сезоні, і одразу старт, і більше очок ніж за весь попередній сезон (24). Уявляєте який прорив і рівень відповідальності?

Отже, сподіваюся, ви глянули цей бойовик. І пишіть в коментах – краще спойлити наступного разу як закінчилось, чи будете дивитись?

ГСВ та Індіана увійшли в клатч з нічиєю на табло. Подумалося, що Пейсерс на заслуговують третю поразку поспіль в клатчі, а Уоріорз – третю перемогу. Баскетбольна справедливість спрацювала за Індіану.

Спьорс в клатчі підпустили ОКС на 4 очки, але Дежонте Мюррей не дав господарям шансу, організувавши 2 результативні атаки Спьорс.

Після “вильоту” Геррі Херріса Бол Бол вперше за 2 сезони своєї кар”єри зіграв у старті. Але нічим особливим не відзначився. А ось хто відзначився – Кевін Дюрант. 34 очки, при чому в самі відповідальні хвилини в клатчі. Нетс перемогли Філу 122:16. Разом з Ембіідом (45 очок) головні претенденти на гравця дня!

До речі, Кайрі Ірвінг пропустив 4 гру Брукліну через особисті причини. І був помічений в нічному клубі без маски. Ліга загрожує Кайрі штрафом 460 тисяч доларів за кожну пропущену гру. Чесно кажучи, його не шкода. Радий, що він пішов з Бостону.