НБА. Матчі 17 січня

Багато хто з гравців проти того, щоб знов плей-офф проводився в баблі. Але я, як вболівальник, тільки за. Ніякої лихоманки зі складами. Коли півкоманди вибуло, інша половина грає. Потім всі “карантинщики” важко повертаються. Звідси і результати Бостон – Нью-Йорк 75:105. Селтікс грали без Тейтума та ще 5 нестартерів, але… Єдина радість для біло-зелених – Кемба Уокер повернувся.

Чикаго Буллс перемогли Даллас після незрозумілої поразки в Оклахомі. Маверікс теж в певний момент майже наздогнали биків, але лідери червоно-чорних взяли гру під контроль і довели до перемоги. Дуже радий за Схід в цьому сезоні. По ідеї, в цьому році розриву в результатах між першою шестіркою та рештою команд не буде. Навпаки, за плей-офф боротимуться всі. Хіба що крім Детройту. Команда виглядає дуже блідо, не зважаючи на позавчорашню перемогу.

Захід. Тут ще крутіше. Юта з Денвером подарували нам продовження суперсерії літнього плей-офф. Джамал Мюррей та Донован Мітчелл “зіграли” самих себе з літного плей-офф. Влітку ніхто не сумнівався, що хлопці ще в старт матчу зірок потраплять. А зараз їх фанати мріють, аби їх обрали до 12 кращих. В Юті всім рулить Майкл Конлі, і є таке відчуття що Мітчелла обміняють. Це піде на користь і йому і команді.

У Денвері з хімією все гаразд (так здається зовні). Просто в Йокіча все виходить. Він кращий по очках, підбираннях, передачах та блок-шотах. Подібну статистику стабільно показує лише Джуліус Рендл з Нікс. Поправте в коментах, якщо когось забув. Сподіваюся, Джамал знов вистрілюватиме в плей-офф.

Ну, а постер дня – ДеАрон Фокс проти Зайона Уїльямсона недарма. Блискуча і видовищна гра. Фокс набрав 43 і побив власний рекорд. Зайон навалив купу слемів і привів команду до перемоги. Однозначно, це майбутнє Ліги. Гравці потенціалу Леброна та Кріса Пола. Не знаю чи потраплять Кінгс та Пеліканс в плей-офф, але в наступному році це будуть претенденти мінімум на півфінал Заходу.