НБА. Матчі 30 грудня

Після поразки майже в 50 очок Маямі через добу взяли реванш в Мілуокі! Секрет простий – кинули триочкові так само, як і Бакс (по 39%). Нагадаю, добою раніше Мілуокі закинули 29 з 51-ї спроби. Другим важливим фактором стало те, коли забивались дальні кидки господарями майданчику – у вирішальні хвилини матчу. При чому авторами половини влучних трюльників стали Драгіч та Олійник, які вийшли з лави запасних. Маючи таких “6-х” номерів можна і без Джиммі Батлера грати (поки травмований). Цікаво, що більшість підбирань (15) зробив не Бем Адебайо, а Тайлер Хірроу. До купи він ще дуже корисно зіграв в останній чверті в атаці.

До Кліперс повернувся Кавай. Захисна маска не завадила йому привести свою команду до перемоги над Портлендом.

Також слід відзначити перемогу Шарлот над Далласом. Тут теж дуже сильно увійшли “лавочники”. Майлс Бріджес та Ламело Болл набрали 20 та 22 очки відповідно. Про Ламело багато говорили в міжсезонні. Нарешті він вистрілив. Чи зможуть ці двоє допомогти Гордону Хейворду та Террі Розьє вивести Хорнетс в плей-офф? Сумніваюся. Але хто ще на початку минулого сезону міг уявити що Маямі з ноунемами вийде в фінал?

Про матчі 31 грудня пізніше, бо більшість не дивився. Для затравки вам огляд дуже рівної гри Бруклін – Атланта https://www.youtube.com/watch?v=qWut7EHcaq8&list=PLvn6tsSyFhW1BUnwDh2ct_kcknaHVvr8Z&index=11. З Богданом Богдановичем, Капеллою та швидко прогресуючим Реддішем ця команда, як на мене, має більші шанси на плей-офф ніж Хорнетс.