НБА. Матчі 6 січня

Зустрічайте нове обличчя. Пейтон Прідчард. 26-й номер драфту 2020 регулярно отримує час в клатчах, і цього разу це спрацювало!

За 0,2 до кінця гри він забив після власного підбирання і приніс перемогу Бостону. Хлопцеві пощастило потрапити в команду, де вміють розвивати новачків. Чого тільки вартий прогрес Джейсона Тейтума, який в цій грі явно виглядав топовим гравцем з претензію на потрапляння в першу п’ятірку All Star 2021. А він грає в лізі всього третій сезон.

Повертаючись до того драфту, згадую 27 номер Кайла Кузми. Зараз він чемпіон НБА і Лейкерс своє майбутнє пов’язує саме із ним.

Нью-Йорк переміг Юту і має фантастичні (для складу Нікс) показники 5-3. При чому звітну перемогу НН він здобув 7-ма гравцями. Знов дива творив Джуліус Рендл.

ГСВ зусиллями Каррі повернувся з мінус 20. Але в клатчі Кліпперс їх дотиснули. Головну скрипку у фінальні хвилини зіграв Кавай.

Детройт програв Мілуокі, у Михайлюка лише 13 хвилин. Дерік Роуз – ще менше. В команди немає хімії. Пора змінити тренера, або генменджера чи віце-президента по баскетбольним операціям.

ОКС в напруженому матчі виграли в одне очко в Новому Орлеані. Майк Мускала закинув більше триочкових (5 з 7) ніж всі гравці Пеліканс (4). Маючи в складі стільки майстрів дального кидка, це просто подарунок суперникам, що Пелікани цією зброєю не користуються.

Філа в напруженій боротьбі дотисла Вашингтон, а Фінікс – Торонто.

Всю гру очко в очко йшли Чікаго та Сакраменто. І все ж Королі перемогли 108:104.