НБА. Матчі 31.12. Лень допоміг Торонто здобути першу перемогу в сезоні

Я був впевнений, що Олексій заграє, і що він краще Аарона Бейнса. Це він продемонстрував у грі проти Нью-Йорку. Тренер, і ще раз тренер! Як тільки Рік Ньорс знайшов уродженцю Луганщини місце на майданчику – в нього пішло. Згадалися чудові матчі українця в Атланті, де він почав регулярно забивати дальні. У звітному матчі у Олексія зайшло 3 з 3!!! Також в його доробку 2 з 2-х штафних, 2 підбирання, блок-шот. Ну, а Бейнс з його зарплатнею в 7 мільйонів – перший претендент на обмін після 6 лютого (до цього дня триває обмеження). Тому що другий за статусом центр Кріс Буше хоч ще не виходить в старті, але грає більше Бейнса, а отримує ті самі гроші. Ну, а Леня, якщо буде так само грати, чекає ну дуже непогана перспектива. Бо 2,3 мільйони це занадто малі гроші для його рівня.

Чикаго Буллс без Саторанскі і Марконена знов здолали Вашингтон. Отто Портер став кращим гравцем по статистиці серед усіх команд НБА. Але головну скрипку в перемозі зіграв Зак Лавін. Саме він брав гру на себе в клатчі, і методично “вирішував, вирішував, вирішував”.

Ну, а Уізардс… Мені дуже шкода цю колись дуже симпатичну команду. За складом вона точно входить в топ-8 Сходу, а на ділі(((. Два рішали та лідери Білл та Уестбрук в одній команді це забагато. З їхніми зарплатнями одного краще обміняти в інший клуб на гравця іншої позиції.

У Фінікса повернувся Даріо Шаріч, і Санс доволі впевнено Юту на виїзді.

Філа нанесла першу поразку Орландо та зрівнялась з Меджик по показникам (4-1). Бен Сіммонс забив третій дальній кидок в кар’єрі!

Новий Орлеан розгромив ОКС, а Індіана – Клівленд.

Самим захоплюючим став матч Сакраменто – Рокетс. Хто не бачив, рекомендую подивитися огляд. Відзначу, що у техасців після ковіду повернулись на майданчик Демаркус Казінс та Джон Уолл.