Овертайм в 7 матчі серії

Лише втретє за останні 30 років. Востаннє – в 2006-му у парі Даллас – Кліпперс.

Добре, коли ти не вболіваєш за жодну з команд – можна посивіти.

Весь овертайм ти тільки про одне думаєш хто більше заслуговує.

Певно, виграли ті, хто це більше заслуговує. Все “це” організовувалось заради перших каблучок Хардена та Гріффіна та Олдріджа, які своїми кар’єрами в НБА заслуговують на чемпіонство. Але є багато але: Ламаркуса підвело серце, Блейк півтора року “грав на одній нозі в Детройті” і раптом ожив у Брукліні. Харден в прямому сенсі грав на одній нозі. І те, що вони з Дюрантом цієї ночі відбігали по 53 хв це подвиг.

Але хай вже становляться чемпіонами разом зі здоровими Дінвіді,  Ірвінгом та Харденом та на рік старшим Клекстоном. На папері ця команда сильніше за ГСВ, в якому Дюрант двічі став кращим гравцем фіналу.

Сьогодні він програв, але його розрив між ЛеБроном у віртуальній суперечці за домінування в лізі у 10-20-х роках скоротився.

Я занадто мало бачив баскетболу щоб вірити коментаторам, які вважають його найкращим атакуючим гравцем в історії. Але це дійсно машина для набору очок.

K.D. перевів гру в ОТ через ідеальний захист Такера. І не наступи Кевін 1 сантиметр на лінію – був би не овертайм, а перемога. Через 5 хвилин в нього була така само можливість. Він вже кидав через Джуру Холідея. Цього разу не вдало. Але людина зіграла 53 хвилини. Набрала 48 очок. Це фантастика.

Символічно, що я назвав Пі Джея Такера та Джуру Холідея в цій замітці. Ці 2 захисники були тими придбаннями, які можуть принести Мілуокі чемпіонство.

Кілька років команду Міддлтона – Янніса називали фаворитом на фінал від Сходу, і з приходом цих захисників вони дійсно заслуговують.

 

Да пробачать мені фанати Хоукс. Але фінал за їх участі не буде епічним. Тому сьогодні вночі буду вболівати за Філу з потрійною силою.

 

І знов повернуся до Дюранта. Він відзначив після гри, що це не Бруклін програв, а Мілуокі своєю блискучою роботою в захисті вибороли вихід у фінал Сходу.