Огляд матчів Корпоративної Ліги 5-6 грудня

Група А

Star – Gravity 63:58

Star нарешті добився першої перемоги в Корпоративці. Чому нарешті? Це сама дружня нам команда з групи А, провели не один товарняк, вони взяли участь в нашому турнірі 4-х в минулому році.

Всі свої ігри крім Бульдогів вони програли менше ніж в 10 очок. Завжди була боротьба до останньої хвилини. І вони точно могли виграти дві, а то й три, але не пощастило.

Star – Gym Maxx 57:65

Така само ситуація, і в звітному матчі. Чорно-білі скоротили відставання до 57:58 за 3,5 хвилини до кінця. А потім м”яч просто не захотів залітати в кільце.

А лідер і граючий тренер джиммаксівців – Максим Дробашко – в самий потрібний момент не схибив (всього в його активі 24 очки).

Отже – Star та Gravity вилітають в Лігу Престижу та боротимуться за 9 місце.

Як, ви вже зрозуміли по результатам виступів Star (та й Gravity) розрив між першою командою та останньою мінімальний. Кожний може виграти в кожного. Це показала гра, яка відбувалась перед нашою з Ескімосом. І ми, та майже сотня глядачів на ютюбі могли насолодитися грою Бульдогів та Українки.

Українка – Бульдоги 69:73 (ОТ)

Коли в другій половині третьої чверті перевага Бульдогів сягнула 20+, то здавалося, що ім”я переможця вже визначено. Але іншої думки був Грінічишин. Молодий лідер Українки один за одним накидав суперникам повний кошик трюльників (всього 6 з 10) і гра перейшла в овертайм.

Навіть в овертаймі Бульдоги багато загравали свою молодь, заради якої і заявились на цей турнір. Особливо відзначимо Хівренка та Бражевського, які зробили багато корисних тактико-технічних дій та зробили внесок в перемогу своєї команди.

Відзначимо повернення до складу Бульдогів Сані Деревяги.

Дві вище згадані команди, Grand та Gymmax розіграють місця з 1 по 4. Кожен може виграти у кожного, тому нас чекає захоплююча боротьба в групі А.

Група Б

Шаблі – Ескімос 73:83

Разом з News Star ми та Ескімос мали в активі по 2 перемоги. Отже – претендент на перше місце визначатиметься в матчах між цими командами. Ми свою очну дуель програли, і троє хворих на ковід та двоє вибувших через ортопедичні травми не є нам виправданням. Саме через вище вказані причини ми дозаявили ще одного гравця – Олексія Соломаху, який виступає в Битві Титанів за Моряків.

Льоша сьогодні нам дуже допоміг, зігравши 40 хвилин, забивши 30 очок, з РЕ 37. Йому 17-ми очками допоміг Саня Моісєєв.

Ми знали як грає Ескімос, хто його лідери (Маслюченко, Сичов та Муляр). Втримати їх не змогли. Якщо зустрінемось в плей-офф – ще звернемо увагу на Матяша.

SPS – БК Обухів 69:79

Майже всю гру SPS наздоганяли суперника, але перевага тільки раз сягнула +17. СПСівців тягнув Поволоцький (27 очок, РЕ 31) та Шпак (16 очок, РЕ 15). А от добре нам знайомий по нещодавній перемозі над Кротами Ковтун цю гру провалив (9 очок, РЕ 5). Але ми знаємо, що він може зіграти дуже сильно і налаштовуватимемось дуже серйозно.

Обухівці грали вшістьох, і як це не парадоксально – відзначимо гравця, у якого РЕ всього 1 – Утяганова. Він набрав 10 очок, і що саме важливе – грамотно вів гру. Класичний розігруючий, якого багатьом командам Корпоративної не вистачає.

СК Юніор – New Star 58:72

Майже як “під копірку” з попередньою грою. Тільки Юніори довше вели в рахунку, і виходили вперед тричі. А потім – посипалися. Обидві команди грали практично вшістьох (7-й баскетболіст з Макарова – Барніч – зіграв 10 хвилин).

Вже загартовані за останні 2 місяці грати впятьох-вшістьох ньюстарівці схилили шальки терезів на свою користь.

СК Юніор з 4-ма поразками вилетіли в Лігу Престижу, але будьте впевнені – їхній бій з SPS буде цікавим. Хлопці додають від гри до гри. Все залежатиме скільки в кого буде хворих/травмованих.

У звітній грі в складі New Star дебютував тренер команди Gvozdi Євген Телєгін (РЕ 21), бо шостого з усім нам звичного складу вони, певно, просто не знайшли. Впевнені – теж травми і хвороби.