Підсумки “Зимової спеки 35+”

Нам пощастило, що зіграли аж 4 гри. В багатьох командах травми. При чому в деяких так багато, що вони знялися зі змагань коли шлях до фіналу ще було відкрито.
 
Так Servicemaster зіграв тільки 2 гри, при чому переможні. Відповідно вони без бою пустили в півфінал Shtopke. А забий за останні 5 секунд гри з підлеглими Євгена Подорванного 2 штрафні Саня Моісєєв, або Паша Жовнерчук після підбирання – ми б вийшли у півфінал.
 
У півфіналі Shtopke в двох овертаймах програли Антуражу, а у матчі за 3 місце взяли реванш у Желейного Авалю.
 
Треба зазначити, що порівняно з іграми групового турніру Shtopke підсилились відомим гравцем Денисовим (208), який значно покращив їх склад.
 
Желейний Аваль в чвертьфіналі виграв з розривом в 3 очки у Lifecell.
 
В інших парах Фантоми перемогли Old scholl, а Антураж – Chargello.
 
Самим складним суперником для Фантомів на шляху до чемпіонства став Желейний Аваль – 61:53. Певно через те, що шлях до бронзового матчу у Желейного Аваля був куди складніше (Lifecell, Фантоми) вони програли Shtopke в одне очко.
 
В іграх за 5-8 місце місце відбулась лише одна гра. Servicemaster після технічної поразки Shtopke таким само чином програв Chargello. Lifecell в другій парі переміг Old school. В матчі за 5-6 Chargello на майданчик не вийшов і програв Lifecell. Chargello не вийшов на цю гру через травми одразу кількох гравців в чвертьфіналі проти Антуражу, а виступати вчотирьох вони не захотіли. Old scholl, відповідно, сьомі. Servicemaster – 8. Einstains – 9, які в напруженій боротьбі здолали Форум (10). Шаблі – 11. Юніор – 12.
 
Дякуємо організаторам за турнір, і тих, хто за нас вболівав.