Рокетс поміняли Кріса Пола в Оклахому на Уестбрука

Знов новина про All in… Абсолютно ідіотська для Г”юстону, як на мене. Не так давно “Кліпперс” за Кріса Пола, Тобайса Херріса і Блейка Гріффіна отримали купу непоганих гравцыв, драфт-піків, при цьому залишились в топ-8 на Заході, стали приємним сюрпризом для мільйонів вболівальників, а сьогодні – один з головних претендентів на чемпіонство.

Уестбрук разом з Харденом і Дюрантом не змогли досягнути чогось путнього. Невже Рокетс сподіваються на толк з людини, яка перенесла 5 операцій на коліні? І чи зможе він змиритися з тим, що він буде другою скрипкою?

А от Оклахома від цього виграє через рік-два. Має шанс стати другим Брукліном тільки на Заході.

Відповідно їм є сенс зараз (через абсолютну неконкурентоспроможність) позбутися Стівена Адамса з контрактом в 27 мільйонів, або абсолютно непотрібний контракт Даніло Галінарі в 22 лями і отримати від якогось “олінщика” (а таких в Лізі залишилось десь 5-6) ще пару піків та якогось молодого гравця, а через рік-два вистрілити в регулярці. Все вище сказане стосується і Кріса Пола, але тягар в 42 мільйони зможе взяти 2-3 колективи Сходу, і то, тільки ті, які ще й виходитимуть в плей-офф. Скоріше за все Кріса обміняють в лютому, коли буде зрозуміла перспектива сезону. Самим ймовірним претендентом на нього є Майамі.