Травма, яка може змінити долю сезону

За рахунку  44:38 на користь Мілуокі гості втратили свого розігруючого Кайрі Ірвінга. Коли він приземлявся, кросівок потрапив на ногу Антетекумпо і сильно підвернув гомілкостоп.

Ця травма не тільки відняла в Брукліну шанси на перемогу в цьому матчі, але і в серії в цілому.

Ще раз зауважу Мілуокі Бакс вели в рахунку, Пі Джей Такер блискуче грав як в захисті, так і в нападі (пішли його трюльники з  кута майданчика).

І Кайрі і Джеймс Харден в авторитетному джерелі CBS Sport фігурують як такі, хто може повернутися від гри до гри. І проблема не тільки в тому, що закрити одну зірку (Дюранта) легше ніж двох (Ірвінга) чи трьох (ще Хардена). А що нема гравця (рівня плей-офф НБА) кому розігрувати м’яч. А в серії вже 2:2.

В іншій грі був дуже схожий сценарій. За рахунку 76:83 судді за неспортивний фол другого рівня видалили Ніколу Йокіча. Погоджуся з- відомим експертом Томером Езерлі, що ЛеБрону, Стефу чи Дюранту виписали б звичайний неспортивний першого рівня. Серб, вибиваючи м”яч у Кемерона Пейна, випадково влучив у ніс.  

Без свого лідера Наггетс дали бій. Змогли наблизитись до 1 очка, але Кріс Пол гасив усі пожежі. Він набрав 37 очок! І став третім гравцем в історії кому це вдалося в 36 років. Першими стали Абдул-Джаббар та Карл Мелоун.

Рахунок в серії 4:0 і Санс чекають переможця пари Юта-Кліпперс. Поки 2:1 і лосанжелесці зможуть сьогодні вдома зрівняти рахунок в серії. Трошки менші шанси зрівняти рахунок в серії у Атланти, яка приймає Філадельфію. Цей прогноз роблю з урахуванням інформації що Денні Грін вибув до 26 червня.