Уся увага до лосанджелеських команд

Тільки другу половину цього матчу без Кріса Пола чи ще декількох? Саме таке питання виникло у вболівальників Фініксу під час другої гри проти Лейкерс. 46 хвилин то Санс то Лейкерс виходили вперед. Але ЛеБрон та Ентоні Девіс взяли на себе роль “рішал” в кінці матчу. А Девін Букер та Деандре Ейтон з аналогічним завданням на протилежній половині не справилися. Впевнений, будь на майдачику Кріс Пол – шанси на перемогу господарів були б рази більше. Недарма його називають генералом клатчів.

До речі, Девін Букер побив рекорд Фініксу по виконанню штрафних. Тепер він становить 17 з 17-ти.

Трошки за іншим сценарієм проходив матч Кліпперс – Даллас. Кавай в першій половині накидав 30-ку і господарі пішли на перерву з перевагою 73:71. Даллас грав краще, швидко повів у рахунку +10. Головне – в них більше гравців хотіло перемоги. Кавай “здувся”, а підтримати свого лідера господарі кинулися на останніх хвилинах. Максимум чого вони добилися – скоротили відставання до 4 очок. А в Далласу забивали всі. Тім Хардуей набрав 28, Порзінгіс – 20. Але головним героєм став Лука Дончич. 39 очок + смачний данк через Маркуса Морріса = найкраща помста за минулорічну серію.

Бостон, на жаль, не зміг дати бій в другому матчі проти Брукліну. Чекаємо на переїзд серії в Бостон і шалену підтримку біло-зелених на своїй арені.