Шаблі – СК Юніор (Макаров) 73:41

31 жовтня 2020. Дебютантів Корпоративної ліги розтрощили немов горіх. +32 ніколи не було в нашій історії. Цей сезон є особливим. Ми всі розуміємо, що непотрапляння в призи буде провалом. Недооцінки суперника після ігор з «Київськими мавпами» більше бути не може. Та й боротьба за місце в основі – гарний стимул гравців лави запасних за відведені тренером хвилини викластись на 100% за короткий термін.

За команду дебютував Саша Григорук. Унікальне тріо центрів Верховод – Гулівер – Григорук стане грозною силою в боротьбі за чемпіонство. Ми не виключаємо, що нам кілька разів прийдеться зіграти з діючим чемпіоном Корпоративки Нью Стар. «Лимонних» веде за собою дует «великих» Громадський – Цокол. Тому, в разі потреби ми можемо заявити аж трьох центрів. Саня поступово одужує після травми коліна, яку отримав в грі А-Ліги.

Основною задачею було не дати суперникам закинути у швидких відривах, що юніорівці з успіхом робили проти Ескімосу. І хоча СК Юніор дозаявив нового високого гравця, наша домінація «на другому поверсі» була тотальною. Класно кілька разів «через стовба» зіграли Юрій Верховод та Костянтин Топтун. До речі, наступного дня ми цей елемент відпрацьовували на тренуванні. Беремо на озброєння, особливо коли суперник робить дабл-тім проти розігруючого.