Шаблі-2 розгромили Інваспорт-2

Перша перемога у команди Шаблі-2. Якщо навіть ви побачили певну схожість з нашою назвою на сайті ФБУ – це некоректно. Ми виступили вже у 5-ти змаганнях, змінили назву розширились до 2-х команд Шаблі та Шаблі-2 , а на сайті федерації Шабля-2) При чому там фіксуються ігри обох команд. Цікаво як контент-менеджери сайту обійдуть цей момент, якщо ми зустрінемось двома командами в плей-офф?

На відміну від першої команди, ми одразу пішли вперед, розпочали з 8:0, і не дали суперникам жодного шансу повірити в свою перемогу. Якщо Мельниченко, Корзін, Пермінов та Куліков – перевірені в боях за першу команду гравці, то решта інших – молодь. А молодь це два варіанти – перебігати, як це зробили Хижаки, чи стушуватись проти мужиків. Вийшло друге.

Певно, будемо робити презентацію гравців по ходу сезону. Але коротко: Шаблі-2 організували Олександр Полторацький та Іван Чуперка, які мало грали в першій команді. Сюди ж приходитимуть гравці франшизи після травм, творчих та сезонних відпусток. В команду влилися 5 гравців, які грали в А-Лізі: 4 гравці Кротів та Андрій Полтавець з Bridges. Полтавець вийшов в старті і набрав 10 очок, 6 підборів, 5 передач. Кротів на цій грі було двоє. Вадим Калашніков, на жаль, підвернув ногу, тому набрав лише 2 очки. А от Женя Литвинов став самим результативним 17 (ще в активі 12 підбирань). Ще один центр – Андрій Чеховський – зібрав аж 23 підбори. Не виключно, що це може бути рекорд турніру. Третій дабл-дабл в команді у Романа Серка (13+12). Він грав за Політех під час студентських років. Має всі данні щоб стати головним відкриттям турніру.

Ну, і, також нас підсилили два випускники ДЮСШ-12 Вячеслав Підкалюк та Олександр Стрілець. Тільки закінчили вони ДЮСШ так давно, що зможуть грати в турнірі 35+.

Сьогодні формат турніру було змінено втретє. По факту – обидві наші команди вже в півфіналі. Шаблі-2 у двоматчевому протистоянні поміряються із Crew, а Шаблі – зі Star. Переможці за сумою двох ігор зіграють один матч у фіналі, а переможені – за бронзу.