Епічні 69 очок Дмитра Руденка в Кубку А-Ліги

Матчі-відповіді 1/4 чвертьфіналу А-Ліги пройшли ще 16 березня, але звіт вийшло написати тільки зараз.

Шаблі-2 – Хижаки-СДЮШОР 91:96

Це був лише другий матч в нашій історії. Тому такий розбаланс з першою грою. Після -93 програти 5 очок – зовсім пристойно. Але могли і виграти. За нас зіграв Діма Руденко з Bridges. І одразу малюнок гри кардинально помінявся. Він і 5 передач роздав. І сам забивав. При чому не просто забивав, а й побив рекорд аматорських ліг Києва. 69 очок! Діма іноді просто падав в тайм-аутах біля лави запасних, бо дуже втомлювався. Ми навіть повели в рахунку, але потім Хижаки зібралися і переломили хід гри.

Хлопці справедливо приїхали закидати нас шапками. Привезли на гру всього 6 спортсменів, але і цього виявилось достатньо для перемоги. Хоча приїдь вони на гру без Сергійко чи Литвинова – ми б цю гру “забрали”.

Раніше за Шаблі грало лише двоє людей, правда четверо – в Кротах. Але зіграністю всього колективу почало пахнути лише в кінці березня. Ну, і, щотижня з”являються нові люди. Після їх адаптації будемо битися за кілька перемог в Кубку Престижу. Ну, а головна команда – за самі найвищі нагороди.

Дай М’яч – Шаблі 110:93

Не зважаючи на поразку і в другому матчі, головна команда Шабель отримала визнання в аматорських колах. Певно – завдяки відосам Сані Захарова з ДМ, які збирають більше 10 тисяч переглядів, матчі Шабель бачили усі фанати аматорського баскетболу Києва.

До рахунку 70:70 вболівальникам ДМ прийшлося сильно нервувати. А потім в них полетіла “трійка”, в Шабель зламався Льоша Соломаха. Лідера команди в першій грі серйозно прихопили, але це відкрило шлях до кінця іншим гравцям. Паша Жовнерчук зіграв чи не кращу свою гру в історії. Кращим за ефективністю став Антон Сехін, а Паша Фридрих до дабл-даблу додав 3 перехоплення. Зовсім трошки до даблу не вистачило Вадимові Шпеню.

Дякуємо за теплі слова нашим друзям і знайомим з інших команд. Ми ростемо. Вчора на тренуванні так і пролунало: “Ви хочете виграти у Кравченка?” Ми не знаємо в якій команді гратиме кращий гравець А-Ліги – в Amtorg, Дай мяч, чи третій команді. Але він тепер “лакмусовий папір”, чи орієнтир, якщо хочете. У звітному матчі він набрав 37 очок.