Ескімоси виграють в New Star та дарують нам шанс на 2 місце

Разом з грою Українка – Бульдоги (група А) цей матч став прикрасою всіх матчів регулярного сезону Корпоративної ліги.

New Star не звикати повертатися з -6 в цьому сезоні на останніх хвилинах. Цього разу – за 67 секунд до кінця 4 чверті. Самий активний читач групи Шабля в фейсбуці – Євген Телєгін – забив здалеку та тричі з лінії штрафних.

В ОТ прийшлося повертатись на майдничик лідеру Ескімосів – Єгору Маслюченко (21 хвилина, 22 очки) і схиляти шальки терезів на користь біло-зелених. За рахунку 74:74 він забив 2 з-під кільця і зробив рахунок 76:74.

Переможні 3 очки Нью Стар справедливо довірив кидати Телєгіну. Євген схибив і подарував нам шанс на 2 місце. Для цього нам треба виграти  в New Star з будь-яким рахунком. Наше завдання за тиждень трошки ускладнюється – до їх складу повернувся кращий гравець Корпоративної ліги минулого сезону YaRoслав Токмачов (27 очок у звітній грі).

Ескімоси достроково виграли групу Б.

Про шанси інших команд в нашій групі:
New Star в разі перемоги над Шаблями – посідає чисте друге.

Ми в разі такого перебігу подій і перемоги БК Обухів над Ескімосами пропускаємо вперед обухівців за очками. І можемо опуститись на 5 місце, якщо SPS виграє в СК Юніор.

В разі перемоги New Star, Ескімосу та SPS. У трьох команд буде по 2 перемоги. Ми з різницею м’ячів +8 посядемо 3 місце, Обухів з 0 – четверте, а SPS з -8 – п”яте.

В разі перемог поразки нам New Star та перемоги Обухова над Ескімосом вище буде НС через перемогу в очній зустрічі.

Будемо дуже вдячні нашим читачам за лінк на турнірну таблицю групи А, якщо така таблиця існує. Завтра там одна гра четвертого туру Gymmaxx – Gravity.