Плани шабель на літо. КНЕУ-2000. А-Ліга

Коли ми дізналися, що КНЕУ-2000 в фіналі Кубку А-Ліги програли Хижакам – не здивувалися. Вони ж – і срібні призери Дивізіону А А-Ліги (програли Амторгу, звідки позичили гравця на спаринг з нами – Вадима Купера).

Взагалі ця команда (тільки трошки з іншою назвою) посідає друге місце в змаганнях під егідою А-Ліги вже втретє. Правда троє гравців є діючими чемпіонами Корпоративної ліги АБЛ в складі Бульдогів. Але тільки троє. Не вся команда.

У вівторок у нас (Шаблі  35+) був з ними спаринг. Програли достойно 92:123. Але достойно тільки по рахунку. По грі все було не так райдужно. Захист в нас жахливий. Сподіваємося, що турнір 35+ стартує 15 червня, як обіцяли організатори, і ми проведемо ще один спаринг ветеранським складом.

Ті з гравців Шаблі, хто не гратимуть в турнірі 35+ від АБЛ, спробує свої  сили в літньому аналогу Ліги Престижу чи Корпоративній ліги (Шаблі-2). Можливо, Шаблі (головна) заявляться в літній кубок в Гідропарку. Також одним чи двома складами ми зіграємо в A-League Summer, який стартує 29 червня.

Ми трошки затягнули зі звітами про Кубок А-Ліги. Надолужимо загаяне. Отже в фіналі Хижаки в овертаймі здолали КНЕУ-2000. На жаль, в півфіналі знялася зі змагань команда Дай мяч і КНЕУ-2000 вийшли в фінал без боротьби. Перед цим ДМ в 1/4 виграли у головної команди Шабель. КНЕУ-2000 в двох напружених матчах здолали Хуліганів (1 та 12 очок відповідно).

Gravity, хто не читав попередній звіт в дуже запеклій боротьбі здолали Лютеранську (основу склали гравці Smash). КНЕУ-2000 разом з ПальТО (основа – Мавпи) розпочали турнір з 1/8.

Шлях Хижаків до фіналу розпочався в 1/4. Вони легко пройшли Шаблі-2 та Gravity.