Корпоративна ліга 20/21. Підсумки

АБЛ підвела підсумки Корпоративної ліги, назвавши кращих гравців. Підіб’ємо підсумки і ми. Це був один з самих цікавих турнірів. Сім команд могли його виграти. В тому числі – і Шаблі. Але ми своїм шансом не скористувалися. Але скористувалися ним Бульдоги.

В фіналі вони перемогли GYMMAX 64:56.

Кращим гравцем став Саша Пилипчак. Дуже раді за нього. Він тренувався з нами кілька разів, коли тренування були відкриті. Організовує кидкові тренування в Svoi. Підсуєтив нам нового і дуже класного тренера, з яким ми нарешті виграли в Ескімосів (з ними грали аж тричі) і закінчили сезон хоч на якомусь позитиві.

Третє місце посіла ще одна дружня нам команда – New Star. Вони перемогли Українку 59:48. До речі, наша перша команда у вівторок виграла в них товарняк. Правда 4 з 5 гравців, які були основними забивалами в бронзовому матчі, в товарняку з Шаблями відсутні. Хоча одного YaRoслава Токмачова вистачало щоб інтрига була до 4 чверті. 79:64 в підсумку.

До речі, Шаблі-2 після цієї гри провели товарняк з Хуліганами 64:96. Не зважаючи на поразку, задоволені грою. Були відрізки, коли ми робили +7 чи +8. Навіть виграли першу половину 42:36.

Матч за 5 місце Ескімос – Grand 20 березня не було зіграно, бо розпочався локдаун. Ми з БК Обухів розділили 7-8 місце.

Кращий розігруючий турніру – граючий тренер GYMMAX Максим Дробашко. Якби в фіналі перемогли джиммаксівці – однозначно кращим гравцем став би його одноклубник Денис Константиновський з фантастичними (24,7 очки + 13,9 підбирань). Кращим атакуючим захисником визнано Ігоря Лахтадира з Українки. Кращий центр – Роман Гапенюк з Гранду. Кращий важкий форвард – знов таки Саша Пилипчак.