Матчі 1 червня. Мегатриллер в Денвері

Знову бойовичок в парі Денвер – Портленд. Цього разу – “лише” 2 овертайми. Але які!

Перед початком матчу коментатори багато говорили про два Х-фактори в командах: Остін Ріверс та Норман Пауел несподівано зробили набагато більше в попередніх матчах. Ріверс взагалі ледь не самотужки виграв попередню переможну для його команди гру, забивши кілька поспіль трюльників. А Пауел – був стабільною допомогою визнаним лідерам команди.

Але в цій грі вся увага була на Деміені Лілларді. Він побив рекорд Клея Томпсона, вперше забивши в плей-офф 13 трюльників. Всього на його рахунку 55 очок. Портленд двічі повернувся з -8. Міг повернутися і втретє, але Сі Джей МакКоллум зробив випадковий заступ за лінію за рахунку 140:143 і Денвер довів гру до перемоги 3:2 в серії.

 

Як і 3:2 в серії Фінікс – Лейкерс. Без Ентоні Девіса лос-анжелесці дуже послабились на обох половинах майданчику – 85:115 як наслідок. Щось підказує, що Девіс таки повернеться в наступній грі. Занадто він боєць щоб все це спостерігати з лавки. Навіть ризикуючи травмуватися як колись Айзея томас чи Кевін Дюрант.

Бостон 40 хвилин давав гідну відсіч Брукліну на його майданчику, але потім супертріо Нетс схилило шальки терезів на свою користь. В півфіналі Сходу Нетс зіграють з Бакс.