НБА. Матчі 20-21 січня

20 січня

Детройт зазнав чергової епічної поразки в Атланті. Після “трюльника” Михайлюка рахунок став 95:78. Грати залишалось 10 хвилин. І Детройт примудрився дати Атланті перевести гру в овертайм. При чому тренер поміняв другу п’ятірку за 5,5 до кінця основного часу і помилився. Атланта встигла відігратися. А гра Детройту і лінія розбудови команди – просто жах. Однозначно Гріффіна та Роуза віддавати за піки чи молодь, і вже зараз будувати молоду команду з нуля. Якщо процес не зупинити – час буде втрачено. Слідкував не за всіма, але найбільше кидається в очі деградація Михайлюка та Секу Дембуйя.

Героєм дня і потенційно всього тижня став Коллін Секстон. Всі чекали чогось особливого від першої гри від супертріо Дюрант – Ірвінг – Харден, а розігруючий Клівленду забрав увагу на себе, принісши перемогу своїй команді в двох овертаймах. Не знаю як справлятиметься Стів Неш та решта тренерського штабу Нетс з трьома зірками, але є відчуття що буде складно. Дуже складно. Бруклін круто повернувся з -10 в гру, перевівши її в овертайм. Нетс були на мить від перемоги, але на останній секунді ОТ1 Секстон перевів гру в другий. В ньому Колін самотужки набрав 15 очок (!!!) це більше ніж весь Бруклін, і Кевс святкували перемогу. Молодий плеймейкер покращив свій рекорд результативності – 42.

Голден Стейт розірвали Сан-Антоніо 121:99. Рокетс майже наздогнали Фінікс, але Санс втримали перемогу – 109:103. Даллас переміг в Індіанаполісі 124:112, а Орландо – в Міннеаполісі 97:96. При чому Меджик програвали 5 очок за 50 секунд до кінця. Але два триочкових Коула Ентоні зробили свою справу. При чому другий він закинув разом із сиреною.

Бостон без Тейтума програв Філадельфії 109:117. 76-ті грали без Сета Каррі.

Маямі перемогло Торонто 111:102.


21 січня

Нью-Йорк зупинив Голден Стейт 119:104. Визнаю талант Тома Тібодо, який з “ніякого” складу гравців побудував команду, яка знаходиться в зоні плей-офф.

Лейкерс перемогли в Мілуокі 113:106. Гості контролювали хід поєдинку з другої чверті, поки Мідлтон не скоротив розрив до 2 очок (100:102), але Колдуел-Поуп, Карузо та Джеймс швидко повернули різницю до безпечної та довели матч до переможного кінця.

За аналогічним сценарієм Юта перемогла Новий Орлеан 129:118.