НБА. Матчі 22 січня

Філа вдруге перемогла Бостон і очолила Східну конференцію. Бостон впав аж на 4 позицію. Відзначу, що Сет Каррі вже одужав після Ковід-19, а Джейсон Тейтум – ні.

Чикаго виграв у Шарлотт, а Клівленд – вдруге у Брукліну. Але Нетс грали без Кевіна Дюранта. Рокетс виграли очко в Детройту. Святослав Михайлюк вперше вийшов грати за 3 секунди до кінця гри, коли Пістонс організовували останню атаку щоб була опція отримав-кинув. Але атаку було організовано без Свята.

Орландо базером ледь не виграв другу гру поспіль, але Фурньє схибив у грі з Індіаною.

Кліпперс не помітили Оклахому, а Атланта – Міннесоту.

Нікс 3 чверті грали на рівних в Сакраменто, але Королі потім дотиснули ньюйоркців 103:94.

Класна гра вийшла в Сан-Антоніо. Даллас вийшов вперед 29:28 після кидка Колі-Штайна, і видривався в рахунку. Відрив збільшився до 17-ти очок. Але Спьорс продемонстрували чому вони знаходились в турнірній таблиці вище Далласу. За рахунку 111:113 Демар Дерозен отримав право на 2 штрафних. Забив один. Це була найближча дистанція на яку наблизились господарі. Дончіч та Бронсон набрали 5 швидких очок і гості довели гру до перемоги 122:117.

Торонто взяло впевнений реванш 101:81 за поразку від Маямі 2 дні тому.

Але одночасно і самим видовищним і самим цікавим був матч Фінікс – Денвер. Це було одночасно протистояння центровий Йокіч – Ейтон та двох пар захисників. Кріс Пол + Девін Букер проти Джамала Мюррея та Геррі Херріса. Окремо відзначу Мікеля Бріджеса та Уілла Бартона. Перший допомагав Фініксу набирати очки в основний час (24), а Бартон – в овертаймі. Уілл набрав 8 зі своїх 17-ти очок саме в додатковій 5-хвилинці. Вони і схилили шальки терезів на користь Денверу – 130:126.