НБА. Матчі 29 січня – 6 лютого

Денвер зміг зупинити переможну ходу Джаз 128:117. Надпринципове екс-оклахомівське протистояння Уестбрука проти Дюранта та Хардена закінчилося перемогою нової команди Рассела. За 12 секунд до кінця Кайрі Ірвінг зробив рахунок 146:141. Але Вашингтон не склав руки. Спочатку Бредлі Білл закинув триочковий, потім – Уестбрук, а потім Білл ще й 2 штрафних реалізував. Вашингтон – Бруклін 149:146.

Фінікс – Даллас 109:108. Девін Букер забив фантастичний базер з сиреною.

Класний матч видали Кліпперс та Бруклін. Суперники тримали один одного на невеличкій дистанції і гра перейшла в клатч. Пол Джордж міг перевести гру в овертайм – не влучив з дальньої дистанції.

Ну, і, саме приємне для нас – Олексій Лень двічі потрапив в топ-5 по хвилинах у матчах з Маямі. Один Вашингтон виграв, один програв. Олексій обидва матчі провів з позитивним показником +-. І, що саме головне – оновив одразу два свої найкращі показники в сезоні (18 очок, 5 блок-шотів). Забігаючи наперед, це “вартувало” Олексієві виходом у старті. Доля дала Леню шанс. Треба користуватися. Тримаємо кулаки!

Цікавий бек-ту-бек відбувся на Заході. ГСВ в гостях зіграли 1:1 з Далласом. Стеф Каррі та Лука Дончич на двох набрали 99 очок (57+22)!

Торонто Репторс виграли в Брукліну. А потім Нетс програли ще й Філаладельфії в поєдинку, який у боротьбі за 1 місце Сходу коштував дорожче ніж 2 очки!

Детройт дав бій Лейкерс, програвши в 2-х овертаймах. Святослав Михайлюк провів на майданчику 38 (!) хвилин. До 11 очок додав 6 підбирань, 3 передачі та 2 перехоплення.

Бостон виграв у Кліпперс 119:115. Вирішальне викрадання м”яча зробив Кемба Уокер. За хвилину до кінця Кліпперс вели очко і Кавай був з м”ячем. Але Уокер його обікрав, і цей момент вирішив долю матчу.

Сакраменто після програшу в одне очко Маямі виграло у НОрлеану, Бостону, Денверу та піднялося на 11 місце. Що дає фанам Королів сподівання на непогані перспективи на наступні дві третини сезону.