НБА. Матчі 4 січня

Той випадок, коли не вгадав. Подивився майже повністю не ті 2 гри, які виявилися найцікавішими. Бостон без Смарта та Кемби несподівано легко розібрався з Торонто. І я погоджуюся з коментатором, що є ризик непотрапляння в плей-офф. У Репторс 1-5.

У Детройта теж одна перемога. Але по грі вони виглядають не так симпатично, як Торонто. А от Вашингтон після двох поразок Чикаго сильно додав. Чого варта перемога над Брукліном!

По грі. Ще раз підкреслю ПО ГРІ Вашингтон єдина команда, яка виглядає як претендент на витіснення когось із минулорічної вісімки плей-офф.

До речі, Детройт 4 січня програв Мілуокі, але, як і прогнозувалось, Михайлюк вже третій за зіграним часом, другий за показником +-. Крім 13 очок 3 підб, 1 блок, 1 перехоплення, 3 передачі при нулі втрат.

Рокетс вдома 3 чверті наздоганяли Даллас, зрівняли рахунок 85:85. Але Тім Хардуей організував спурт 9:0 і Даллас легко довів матч до перемоги 113:100. Лука 33 очки з тріплом. Хардуей – 30!

Ну, а самий цікавий матч пройшов в Новому Орлеані. Фантастичний перебіг подій. Раджу подивитись огляд https://www.youtube.com/watch?v=FpO6JZGVJ-M&list=PLvn6tsSyFhW1BUnwDh2ct_kcknaHVvr8Z&index=7 повністю.