НБА. Матчі 5 січня

В 4 з 5 матчів інтрига була до самого кінця, крім пари Бруклін – Юта. Нетс привезли джазменам 34 очки.

Лейкерс виграли всього два очки в Мемфісу, але, їх перемога була що називається “контрольованою”.

Кліпперс без Пола Джорджа програли в Сан-Антоніо. При чому перемогу Спьорс принесли гравці лави записних. Вони всі закінчили гру з показником +- Від +8 у Петті Мілса (8 з 12 триочкових) до Девіна Вессела +19 (12 очок за 16 хвилин).

Ну, і, суперматч видали Портленд та Чикаго. Розпочавши 39:21, Блейзерс дозволили перевести матч в клатч. І знов вирішальний трюльник забив Зак Лавін.

Але не дарма на головну фото я поставив Артураса Карнішоваса. Весною його зробили віце-президентом по баскетбольним операціям. Після перемоги над Портлендом Булс сягнули давно забутих ними 50%. Це без двох гравців старту – Марконена та Саторанскі!

У Карнішоваса блискуча кар’єра – від звичайного скаута Рокетс до генерального менеджера Денвера! Коли його покликали в Чикаго, Наггетс зрозуміли литовця і відпустили. Швидкі результати говорять, що запрошення Біллі Донована на посаду тренера, та вибір на драфта Патріка Уільямса це була ну дуже правильні рішення. Навколо цього новачка та Кобі Уайта можна будувати нову команду. І, не помилюся, якщо варто не перепідписувати влітку Отто Портера за нинішні гроші (28,5 мільйонів), а Лавіну запропонувати 35 (цей і наступний сезони по 19,5). Молодь Донован розвивати вміє. Через рік Булс мають бути в плей-офф точно.