Неймовірне дійство на майданчику Юти

Терренс Манн вийде в старті замість Кавая і заб”є через Гобера. Якби мені це сказали позавчора – було б смішно. А потім зранку вчора з”явилась інформація що Кавай травмувався і пропустить гру. Як мінімум – одну.

Замість нього дійсно вийшов Манн і… забив через Гобера. Але головними героями стали Реджі Джексон (22) та Маркус Морріс, який покращив свій рекорд результативності (25). У Пола Джорджа (37+16).

А Юта вела після першої половини +5! Джазмени не могли промахнутись здалеку. 17 трюльників за половину, при чому Богданович почав 6 з 6-ти (в підсумку 32 очки). А потім каліфорнійці перекрили кисень суперникам на дузі і господарі зупинилися. Юта почала нагадувати вчорашній Мілуокі. І левову провину в цьому бачу на Снайдері. Він свою тренерську дуель Лью програв.  Донован Мітчелл почував себе не дуже добре, і не обов”язково було його тримати на майданчику 38 хвилин. Плюс не сподобалось те, які контраргументи запропонували джазмени на перебудови Кліпперс.

Якщо Кліпперс пройдуть Юту і Кавай пропустить перші матчі через травму коліна – раджу прихильникам Фінікс Санс не сильно радіти. Кріс Пол пропустить початок серії через ковідні протоколи…