Тепер кожен матч вирішальний

Як мінімум для головної команди та учасників 35+. Сьогодні ввечері Шаблі в А-Лізі змагатимуться з Crew. Цей матч стане не те, щоб вирішальним в розподілі місць. Але і психологічно і тактично бажано виграти всі решту матчів і посісти 2 чи 3 місце. Нагадаємо, що в плей-офф 1 команда зіграє з 8, 2 з 7 і т.д.

А от в турнірі 35+ задача куди складніша. Щоб боротися за головний приз треба посісти 1-4 місце, бо 5-8 одразу “випадають” в малий кубок.

В середу 7 гравців головної команди зіграють 2 та 3 ігри за 2 дні! Як таке може бути? Ми дограватимемо 3 та 4 чверть зі “Свої” (поки ведемо 35:30) і з Ейнштейнами (4 місце), які набрали хід, та вийшли на 4 місце. Їх значно підсилило повернення Юрія Ємєльянова.

На відміну від А-Ліги, тут команди з 2 по 8 можуть виграти кожен в кожного. Тільки Shtopke вже однією ногою в фіналі. Тільки диво не пустить їх туди.

Шаблі-2 виграли у другої команди Корпоративної ліги – Обрія 77:40. Зробили собі непоганий заділ на перше місце перед другим колом. Але розслаблятися не збираються. Ніякої недооцінки суперників не буде. Тим більше – в Юніор повернувся Ігор Астахов, одразу став кращим скорером і посприяв розгрому над РМР.