Товарняк Шаблі – Smash 77:91

18 листопада. Svoi arena. Після програшу в 40 очок в рамках А-Ліги ця поразка була сприйнята в колективі по-різному. Хтось сильно розчарувався, що не змогли дотиснути в четвертій 10-хвилинці (відрив з -22 скоротився до -9), хтось – зрадів позитивній динаміці в грі, і аж 77-ти набраним очках. Хоча забий ми всі “свої” кидки – було б 100.

Також ми пропустили очок 30 у швидких відривах, що говорить, що у нашій атакувальній схемі проти зони треба робити увагу на позиції захисника, який має стояти навпроти кільця і не ставати всередину триочкової дуги.

В складі суперника грав Іван Андрейчук. В А-Лізі він грає за Хуліганів, місяць тренувався з нами. Певно, що за Smash грає у Лізі Монстрів. Лідера смешівців – Дофа Томера – у цій грі не було, але і без нього там було кому розігрувати м”яч.

А от в нас із цим були проблеми. Паші Фрідріха не було. Тому було складно. Благо, він запросив Льошу з Моряків. Хоч йому більше природно 2-3 номер, він справився добре. Та й “свої” 10 очок він набрав. З нетерпінням чекаємо його дебюту в Корпоративці та побажаємо вдачі від імені колективу!