Шаблі беруть розгромний реванш у Gravity

З рахунком 73:46 Шаблі взяли реванш за саму прикру поразку команди в історії. Тоді ми вели 20+, але судді “посадили нас на свисток”, ще й свиснули два “лівих” аути. А в овертаймі червоно-білі нас дотисли. З тих пір чимало води спливло. Склади змінились більше ніж на 75%. Але одну з “жахливих” сторінок в історії франшизи закрито.

Сьогодні початок теж був не з кращих. В Гравіті летіли трюльники (Кісіль забив двічі). Суперники повели 13:5, а чверть виграли з рахунком 19:12. Не варто писати слова, які говорив Володимир Вишенський гравцям, але вони вже стали історичними. Шаблі просто розірвали суперника 24:4, і від нокауту червоно-білі не оговталися.

Партнерів за собою повів Паша Фридрих. Йому не вистачило 2 перехоплень до показника 5 by 5. В підсумку його РЕ 18. Дабл-дабл у Сані Моісєєва. Відзначу, що у всіх 8 гравців, які виходили на майданчик плюс-мінус однаковий РЕ (від 8 у Моісєєва до 18 у Фридриха). Це говорить, що внесок кожного з гравців більш-менш рівноцінний. І це при тому що Шаблі грали без Топтуна та Ковалевського.

Шаблі разом із Crew, які перемогли сильну команду Обрій 55:46, своєю ГРОЮ зробили вагому заявку на вихід у фінал Кубку Престижу.

Обрій, до речі, непроста команда. Її веде за собою Ігор Назаренко (кращий по блок-шотам Голден-ліги 20 року), сформований з багатьох гравців, які пограли на рівні сильних ліг АБЛ. Обрій для когось буде непростим суперником в чвертьфіналі.

В групі D Star не без проблем здолали СК Юніор 51:44. В складі чорно-білих дебютував наш колишній розігруючий Віктор Кононіхін. І одразу став другим за результативністю та РЕ після капітана команди Михайла Кравченка.