Шаблі перемагають Ескімос. Корпоративна ліга. Результати та календар

Це була фантастична за перебігом подій гра. Ескімос гнув свою лінію, а ми наздоганяли. Коли рахунок в середині другої чверті став -8 (-16 за сумою) квінтет Фридрих – Соломаха – Шпень – Жовнерчук – Моісєєв повели за собою партнерів та набирали очки. Їм допомагав Топтун. Третю чверть закінчили з потрібною для нас перевагою +9. А могли і +11, не пропусти ми на останніх секундах карколомний прохід Сичова.

Досвідчений Ескімос зусиллями Матяша – Муляра – Сичова – Дем”янчука вирівняв гру. Себе граючий тренер біло-зелених – Єгор Маслюченко беріг свої сили на останні хвилини. І коли треба було – він вийшов та зіграв те, що вимагалось по ситуації. Класним вийшло протистояння гравців Моряків нашого Олексія Соломахи та Олександра Муляра. Обидва є лідерами своїх команд, що і продемонстрували в цій грі. Свою мікродуель Льоша виграв аж по трьох показниках, але далі йдуть Ескімоси Муляра.

Крім Соломахи 18 очок ще набрав Саня Моісєєв, додавши 12 підбирань. Але кращим за ефективністю був Паша Жовнерчук (10+10, РЕ 17). Взагалі за ефективністю ми перемогли 84:63. Це означає одне – не забили свої м’ячі. Отже турнір для нашої команди закінчено. Ми розділили 7-8 місце з БК Обухів.

За перше зіграють GymMaxx та Бульдоги. За третє – Українка та New star. Grand з Ескімосом – за 5-те.

Вже в цю неділю ми вже двома складами стартуємо в Кубку Престижу. Можна вважати що це Корпоративна ліга без кількох сильних команд, які двома класами вище ніж, припустимо, СК Юніор, з якими гратимуть Шаблі-2 вже у неділю.