Шаблі та Шаблі-2 стартували в Кубку А-Ліги

Для другої команди перший млинець видався гливким. Програли команді Хижаки-СДЮШОР 26:119
Ми з корабля на бал. Деякі гравці побачили один одного на розминці. Вони – команда Першої ліги та Ліги Монстрів. Нічого не поробиш – це Кубок. Жереб злий.

А от друга команда видала найкращу гру в історії нашої франшизи наряду щ поразкою Штопкам 50:51 в турнірі «Зимова жара 35+ 2021».
Полетіло в Соломахи (24 очки). Фантастичний % в Моісєєва (8 з 16). Дабл-дабл у Фридриха! Шість з дев’яти у Сехіна. Якби це був Дай м’яч, з яким ми грали попередні товарняки, це був би реванш. Втративши Сергія Ходоровського та Дмитра Василевського, ДМ підсилилась: кращим гравцем А-Ліги Дмитром Кравченко з Amtorg, Давидом Вівчариком, чемпіонами А-Ліги попереднього турніру з NRG. Через це Саня Захаров, який був одним з лідерів ДМ минулого сезону, отримав лише 7-й час. Двох гравців тренер взагалі не випустив! Як підсумок 77:79. І вся боротьба в цій парі ще попереду. Вона відбудеться у вівторок. Дебют Сергія Вишенського на посаді тренера головної команди Шабель більше ніж вдалий.

Як у вівторок відбудеться друга гра між Лютеранською та Gravity. Gravity – давно виступаюча, зіграна команда. А в Лютеранській кістяк складають хлопці зі Smash, центровий – Федір Журавель, відомий по виступах за Bridges, і пару гравців, з якими Шаблі ніде не перетинались. Gravity після великої перерви вели в рахунку 34:20. Але завдяки ривку 24:14 в 3 чверті, Лютеранська зменшила відрив до 4 очок, і матч-відповідь буде дуже цікавим. Теж у вівторок.

В понеділок одна гра. КНЕУ та ПальТО починають свій шлях у Кубку А-Ліги.