Історична перемога над Shtopke

Ми в фіналі турніру 35+!!! Неймовірно, але факт. Shtopke грали з Горбенком, який минулу гру пропускав. Це зіграло з нашими суперниками злий жарт. Гравець Будівельника в порядку. В минулій грі Голден ліги набрав 37 очок. Тому після розгрому в першому матчі біло-сині думали з ким гратимуть у фіналі.

Наше фіаско в першому матчі було зумовлено тим, що були відсутні одразу 4 гравці, які можуть розвести м’яч. І в першу чергу це дует Фридрих-Ковалевський. Вони знов стали локомотивом нашої перемоги. А кожен гравець, який виходив (і не виходив) на майданчик їм допомагав. З нашого боку була енергія, бажання перемоги і реваншу, підтримка вболівальників, за що ми їм дуже вдячні.

Взагалі крім Горбенка (25 очок) та Співака (11) ніхто зі штопківців не зіграв га своєму рівні. Спочатку були промахи, які почали призводити до нервозності, втрат. А ми терпіли і чекали своїх шансів у швидких відривах. Але швидкі відриви не бувають без хорошої фізичної підготовки, розвитку взаємодій на тренуваннях та гри в захисті.

Ну, і, влучання. З початку турніру значно виріс відсоток влучань з середньої дистанції та штрафних. Дві поспіль триочкові бомби під 45 градусів від Паші Фридриха дуже морально надломили наших візаві.

Те, що нам не вдалося взимку (поразка 50:51 з двома не забитими штрафними на останній секунді Сані Моісєєва та потім лейапу Паші Жовнерчука після підбору на чужому щиті) вдалося влітку. Це була перемога над самим іменитим суперником. В четвер о 21:00 в нас фінал з Желейною людиною о 21:00.

Окремо відзначимо той факт, що Shtopke цього разу не керував Анатолій Челован, а наш тренер – Сергій Вишенський – керував суперниками аж 7 років. Знав їх слабкі сторони. Ми ними скористалися.

Желейна людина зараз на ходу. Вони перемагають і в Голден лізі і в 35+. Вони виграли і штопок, і взяли впевнений реванш за поразку в регулярці у ветеранів КНЕУ. Але ми зробимо все, щоб як мінімум дати бій, і як максимум – перемогти.