Айзея Томас повернувся

Боунс Хайленд. Лейкерс втрачають Девіса та повертають в НБА Томаса

Ковід накрив ще більше команд. Тепер команди не грають по 2-3 матчі в тиждень, а 2-3 в день! НБА дозволило дозаявляти гавців з G-ліги без збільшення стелі зарплатні, аби тільки матчі відбувалися. Так сьогодні відбувся матч Бостон – Філадельфія, в якому клуби грали без 7 та 8 гравців відповідно. Бостон виглядав глибше, як досвідчений біатлоніст чи боксер залишив більше сил на самий відповідальний відрізок. Але спрацював фактор гравця топ-5 ліги. Я про Джоеля Ембііда. 12 зі своїх 41-го очка він набрав в клатчі, і Філа вирвала перемогу.

Колишня зірка Бостону – Айзея Томас повернувся в НБА у складі Лейкерс. Але каліфорнійці зазнали 2 поразки поспіль (від Чикаго та Міннесоти). Ще й до всього втратили Ентоні Девіса через травму коліна. Попередньо – на місяць.

Цією ковідною ситуацією добре користуються молоді команди. Спьорс, наприклад, виграли у Кліпперс. Розрив на Заході від трьох останніх команд до 5-го місця (Денвер) лише 5 перемог. До речі, з вильотом до кінця сезону через травми Майкла Портера та Пі Джея Дозера з’явився шанс у новачка команди Боунса Хайленда. І він ним скористався – 24+4 в переможному матчі над Атлантою. Непоганий результат як для 26-го номеру драфту.

На Сході ситуація дещо інша – Орландо та Детройт втратили шанси взагалі. А ось різниця між 13-ю командою (Індіана) та 6-ю (Філа та Вашингтон) лише 3 перемоги. Отже вся боротьба попереду.