Виступи обох команд в АБЛ. Шаблі-2 чемпіони А-Ліги

Історію переписано! Шаблі-2 – чемпіони вже двох турнірів! Цього разу – А-Ліга, дивізіон Б. В фіналі перемогли K-Team 83:77.

Ми знали що з Ромою Серко суперники будуть грати дуже щільно. Тому зробили ставку на центрових. І хоча кращим центром турніру було визнано Казанюка з K-Team, ми чітко виконали план на гру і здобули перемогу саме під щитом. А Андрій Чеховський недарма став MVP фіналу з РЕ-40!!! Він і блокував, і забивав, і підбирав. В нас у команді є 4 центри, які час від часу вистрілюють – ще Саня Григорук, Юра Верховод та Женя Літвинов. Про такій підбір мріє будь-який тренер, як і про машину для набору очок Романа Серка (визнано кращим захисником турніру). Спочатку суперникам вдавалося його стримати (ціною великої кількості фолів), як і нам їхнього лідера – Славу Краснова.

В нас була шалена підтримка вболівальників

Пізніше Краснова і Серка прорвало, але помічників у Слави було менше. Плюс фактор  Чеховського в останні хвилини був вирішальним. Це і принесло Андрієві титул MVP.

Одну з найкращих ігор продемонстрував Антон Сехін (РЕ-17). Дався взнаки його досвід виступів в фіналах різних ліг за Agape та PWC.

Тепер в нас дві гри в Корпоративній лізі – з Ескімосом за вихід в фінал та за 1 чи 3 місце. В першій грі півфіналу тривалий час лідирували, але трохи не вистачило бензину в кінці і дали супернику вирвати нічию 76:76.

Першій команді для виходу в півфінал Golden-ліги треба відіграти відставання у 16 очок в НБУ (83:99). Задача надскладна, але не утопічна. Матч-відповідь в нд о 21:30 в СК НУХТ.

В матчі турніру 35+ Шаблі програли КНЕУ-2000 і посіли 10 місце.