ЛеВерт в Кевс за піки. Ковінгтон та Пауел в Кліпперс за Бледсоу, Уїнслоу та Джонсона

Карвс Леверт за 3 піки їде з Індіани до Клівленду. Кліпперс обміняли Еріка Бледсоу, Джастиса Уїнслоу, Кеона Джонсона та драфт-пік 2-го раунду до Портленду. У зворотньому напрямку їдуть Норман Пауелл та Роберт Ковінгтон.

Блискуча робота Кліпперс. Манн, Бостон, Коффі дуже додали. Ковінгтон може закрити 2 позиції, а Пауел може забивати. Кеон Джонсон не показав того прогресу, який був у Бостона.  По суті, Кліпперс стали командою 12-ти гравців, де кожен може вистрілити. Вони ще розраховують на Пола Джорджа (МРТ 24 лютого багато що скаже) і не розраховують на Кавая (зі слів Лью). Дивився їх перемогу в клатчі над Лейкерс. Однозначно, це команда, яка краще всіх в лізі використовує свій склад. На папері з травмами Кавая та Джорджа, вони мають бути 12-13, а вони ще можуть в плей-офф потрапити (зараз 8-мі).

Клівленд вже третій на Сході, молодих набрали, тільки розвивай. І до всієї банди їде Леверт за піки. Вони і не потрібні, бо команда через рік буде претендентом на чемпіонство. Вони вже зараз треті з травмованим Секстоном, і 4-м молодим зіркам команди далеко до свого піку росту майстерності. Блискуча робота менеджменту Кевс, чого не скажеш про Сакраменто, наприклад.  Стільки років вони отримують молодих талантів, а в плей-офф не потрапляють. Хоча дивитись  матчі команди Олексія Леня цікаво. Чого не скажеш про команду іншого українця – Свята Михайлюка. Вони вже шості. Сьякам, Барнс та Ван Влііт їх  вже витягнули на 6-те місце, але матчі або хайлайти дивитися не подобається. До речі, Ван Влііт заслужено гратиме в матчі усіх зірок, ще й позманається в конкурсі дальньобійників.