НБА. Матчі 28 листопада

Кілька маркерів по вчорашнім матчам: 1 та 2 захисні команди ліги грали на майданчику Кліпперс. Дві чверті команди йшли ніс в ніс. Але якщо Стефу партнери допомагали, то снайпери господарів крім Пола Джорджа хибили. Кеннард та Джексон видали жахливу лінійку кидків. Також не в кращій формі Ібака та Бледсоу. Єдиний, хто крім Пола Джорджа має записати матч в актив – Івіца Зубац. Вперше в сезоні були відверто нудні відрізки в грі ГСВ. Але я тішився. В грі Кліпперс я побачив те, що може зупинити ГСВ. Не хочу гру другого раунду плей-офф без інтриги.

Другим відзначу матч Торонто – Бостон. Хлопці на фото – Свят Михайлюк і 4 номер цього драфту Скотті Барнс. Обидва вийшли в старті і зіграли по 37,5 хвилин. Українець набрав 12+8, а Барнс – 21+7. Дебютант ліги вражає. В нього буде велике майбутнє. Бостон переміг 109:97 і вийшов на 9 місце.

Олексій Лень теж вийшов у старті, але за невідомих причин після першої зміни на майданчик більше не виходив. В списку травмованих, благо, немає. Сакраменто програли на виїзді Мемфісу.