НБА. Сезон повернень

НБА повертається. Знов вболівальники на трибунах! Гравці повертаються в колишні команди.  І якщо в деяких командах зміни мінімальні, то є один клуб, який побив усі рекорди по трейдам. Лейкерс.
Тревор Аріза 1.7 млн
Дуайт Ховард 1.7 млн
Кент Бейзмор 1.7 млн
Уейн Еллінгтон 1.7 млн
Кармело Ентоні 1.7 млн
Малік Монк 1.7 млн
Реджон Рондо 1.7 млн
Деандре Джордан 1.7 млн
Евері Бредлі 1.7 млн
Всіх цих людей чемпіон позаминулого сезону підписав за мінімалку. Четверо повернулися в команду, але вони підписали Уестбрука! І… Рассел став самим дорогим гравцем команди! В нього зарплата на 10 лямів більше ніж у Ентоні Девіса! І на три більше ніж у ЛеБрона. Ще двоє гравців у ростері – Тейлен Хортон-Такер 9.5 млн та Кендрік Нанн 5.0 млн. Всі решта гравців пішли. Карузо вже в Чикаго скандують MVP, MVP. Одним словом – це якийсь пенсійний фонд і я розумію чому під час гри з Фініксом Девіс накинувся на Дуайта Ховарда. В цьому “квітнику” йому буде складно знаходитись. І якщо нічого до плей-офф не зміниться – вони не зіграють краще ніж рік тому.

До речі, гру Фініксу виграв і після 2 ігор йшов 1:1. Дебютну гру сезону вони програли Денверу. Наггетс гратимуть без Джамала Мюррея до березня. Але виглядають дуже потужно. Другу гру вони виграли у Сан-Антоніо. Спьорс віддали Петті Мілса в Бруклін, де він феєрить, а взамін не отримали нікого… Ще й ДеРозан з Руді Геєм залишили команду. Це означає – останні місця і велика перебудова. Центральною фігурою в цій команді має стати Деджонте Мюррей.

Санс підписали Джавейла Максі та Лендрі Шемета. І, по факту, це один з 5  СЬОГОДНІШНІХ претендентів на фінал від Заходу. Крім Денверу це ще 3 команди. Які? Це тема наступної статті.