Ситуація на Сході

Подивився два матчі за участі трьох лідерів Сходу. З нетерпінням чекаю плей-офф. При чому місця з 1 по 5 можуть змінитися в калейдоскопічному порядку. Хто буде 6-м останнім в зоні плей-офф? Ну дуже важко сказати. Цією командою може стати будь-хто, починаючи з Атланти. Вони програли в принциповому матчі Нікс. Але по грі вони можуть. Давайте згадаємо їх турнірний шлях в другій половині минулої регулярки, а потім – в плей-офф.

Індіану я відчепив після 1-9 в останньому відрізку і заяви керівництва про перебудову. Але ж як мені подобається дивитись їх матчі! І як не подобається дивитись матчі Торонто. Ніби завдяки переїзду в Канаду можна дивитись матчі Михайлюка (у Свята зараз явний спад) і це не Детройт минулорічного зразку, але не заходить мені і все. В останній грі Репторс виграли в Мілуокі.

Ще одну гостьову перемогу в східному протистоянні здобула Філа – над Маямі. У складі переможених відзначу Омера Юртсевена. Чергове відкриття для ліги і всього світу незадрафтованого гравця. Проти Філи він вийшов у старті і набрів 10 з 15 перших очок своєї команди.