Шаблі знов набрали переможну ходу

АБЛ в своїх статтях любить тролити нашу команду словами “неочікувано”, “несподівано”. Ми тренуємось тричі на тиждень, до нас приходять сильні гравці і ми по праву знаходимось там, де ми зараз.

Перша команда легко здолала аутсайдера А-Ліги Gravity, а ось в матчі Премєр-ліги прийшлося повозитися з K-Team. Навіть після -18 стньо-жовті знайшли сили для камбеку і до останніх секунд прийшлося хвилюватися. В підсумку 63:59 і тепер 6 команд претендують на місця з 1 по 4, які дають право на вихід в Golden лігу та високе місце “посіву” там.

Цікаво, що в останній грі “регулярки” ми граємо з DZP, у яких теж співвідношення перемоги-поразки 4:2.

З K-Team сьогодні могла зіграти і друга команда – у фіналі диізіону Б А-Ліги. На превеликий жаль, після півфінального матчу з РМР одразу 5 гравців нашої команди захворіло на Ковід-19 і матчі за бронзу та золото перенесені. До речі, в перерві між цими матчами відбудеться фінал конкурсу дальнобійників, у який потрапило два гравці нашої команди – Андрій Полтавець та Саня Стрілець. Побажаємо обом міцного здоров”я та швидкого одужання, як і ще 3-м членам нашого колективу.