День камбеків та крутих персональних історій

Сьогодні був день одразу 4-х камбеків з -20. Та дві історії радості за окремих баскетболістів. Неймовірно приємно писати про те, що Святослав Михайлюк дебютував за Шарлотт проти Сан-Антоніо і набрав 12 очок. При чому дві спроби взяття кільця були ну дуже ефектними! https://www.youtube.com/watch?v=DzXOHYpbqVg

Не грали Розір, Убре та Мартін. І  Святові складно буде мати 25 хвилин за їх повернення. Але якщо набиратиме по 12, то в когось з інших захисників він час “відгризе”.

Ще однією людиною, яка скористалася своїм шансом, став Мікел Бріджес. Сьогодні в грі проти Маямі він набрав 45 очок (рекорд кар’єри) і зробив голосну заявку на звання першої зірки команди. https://www.youtube.com/watch?v=Smp-6oBkI88

У грі 11 та 12 команд Сходу Індіана зробила камбек із -24, які табло фіксувало після першої чверті. Десь читав, що Уестбрук може підписатися з Чикаго. З великою повагою ставлюся до Артураса Карнішоваса (генменеджер) та до Білла Донована, якого він багато років тренував в ОКС, але бачу помилку в його потенційному переході.

І дуже б мені не хотілося аби він залишався в Юті. Без Лаурі Марканена та Колліна Секстона (вибув на 4-й хвилині) джазмени повернулись в гру у Мемфісі та подарували нам класний клатч. https://www.youtube.com/watch?v=eJZ3DOSaYA4&list=RDCMUC6yGoFvjKmRAlBfglOxNCGQ&index=8

Нью-Йорк (6) переміг в Атланті (8).

Не зважаючи нерозгромний рахунок (119:108) – Денвер легко здолав Даллас (7). Команди грали без Джамала Мюррея та Кайрі Ірвінга.

Новий Орлеан (8) без Зайона продовжує падіння в турнірній таблиці. Цього разу Пелікани програли Лейкерс (13). Різниця між ними всього три перемоги!

Клівленд (4) майже наздогнав Філадельфію (3) за 21 секунду до кінця гри (112:116). Але 76-ті зіграли грамотно і довели гру до перемоги. До речі, Кевс викупили контракт Кевіна Лава. Це означає, що ветеран або отримає свою зарплатню від команди, або ці гроші йому заплатить інша команда. Саме так сталося із Джастіном Холідеєм. Рокетс викупили його контракт, і він перейшов у Даллас в статусі вільного агента.