ЛеБрон ініціював криваві розборки

Огляд дня хотів присвятити Святославу Михайлюку, який блискуче відіграв проти ГСВ у гостях. Але все перебив ЛеБрон. Джеймс у грі проти Детройту заїхав ліктем в голову Айзеї Стюарту і потім розпочалася бійка. Точніше Стюарт намагався дістатися до ЛеБрона, але його стримувало ледь не 7 людей. В підсумку він відправився громити підтрибунку, а Джеймса вилучили з майданчику вдруге в житті.

Детройт вів у рахунку всю гру, але в кінці Ентоні Девіс “зарішав” і ЛЛ вийшли на рівень 50%.

ГСВ – Торонто. Кожна гра Воїнів – свято і в першу чергу завдяки Каррі. Недарма за Стефа підтримували вболівальники в Брукліні. Ту гру минулого тижня жовто-сині виграли з розгромом. І я, коли дивлюся на друге місце Нетс на Сході, розумію що буль плей-офф завтра – фінал ГСВ чи Фінікс мають вигравати. Хоча все ще зміниться. Дванадцятиматчева серія Фінікса (перемога над Денвером без Йокіча) рано чи пізно закінчиться. З поверненням Мідлтона Яніс засяяв чемпіонськими фарбами.

 

Крім Маямі не варто списувати з претензій на фінал Чикаго та Вашингтон. Булс оформили перемогу над Нью-Йорком і разом з Брукліном ділять 1-2 місце. П”яті Шарлот. Одна з двох команд, яка перемагала ГСВ в сезоні.

На Заході ще повоюють у плей-офф Кліпперс та Даллас. Сьогодні вони видали бойовичок, в якому перемогли каліфорнійці.

А Михайлюк – головна зірка другої п”тірки Торонто. Часто виходив і з гравцями старту. Набрав 7 очок, віддав 3 яскраві передачі. Благо, в Свята на наступний сезон опція гравця. Вірю, що йому запропонують 6-7 мільйонів. Він заслуговує.