Матчі 22 грудня. Індіана громить Чикаго

Нарешті команда Ріка Карлайла продемонструвала свою силу. Нехай Булс грали другий день поспіль. Хворіють Вукчевич та Карузо, але до цієї гри вони були на першому місці Сходу!

Пейсерс виграли за рахунок центрів – Тьорнера та Сабоніса. І одразу Білл Сіммонс написав в твіттері, що когось із цієї пари ГСВ може обміняти на Джеймса Уайзмена (2 номер драфту 2020). В першу чергу він бачить у ГСВ литовського центрового завдяки його баскетбольному IQ. Домантас дійсно топчик. Сподіваюсь він знов поїде на All-star week-end.

Бруклін в напруженій боротьбі переміг в Клівленді і вийшов на перше місце. Як і Індіана, з підвалин турнірної таблиці піднімається Атланта – 5 перемог, минулої ночі над ОКС.

Третю перемогу поспіль здобув Бостон (над Рокетс) і разом з Мілуокі (перемога над Орландо) та Філадельфією (перемога в Сакраменто) ділять 6-8 місця. До всього у Селтікс після травми повернувся Джейлен Браун.

В центральному протистоянні Сходу Шарлот перемогли в клатчі у Вашингтоні і відстають від них на одну перемогу.

Санс в Сан-Антоніо здобули 13-ту перемогу поспіль. Міннесота виграла в Нового Орлеану.

Джарен Джексон закинув переможний м’яч Мемфісу Юті (119:118) за кілька секунд до сирени. Донован Мітчел намагався принести господарям перемогу, але проти нього добре захистились.