Про їжу

Можливо, зараз в Піст ця тема доволі часто стукає в голову, тим не менш… У Іспанії, де був шведський стіл, зрозумів, що більшість людей їдять те, що підказує їм організм. Мені не пішла паелья, креветки, мідії, іспанські супи, навіть ківі, нектарини, груші і ананаси. Більше всього заходив… кавун. Звичайний кавун, який зовсім скоро коштуватиме копійки розмітали всі і німці і голандці, і англійці. Ну і щодня свинина, телятина картопля. До чого це я? Заходячи в супермаркет не шкодуйте, що маракуйя, ананас, ківі, банан-бебі коштують дорого. Якби все було безкоштовно протягом 2-х тижднів, ви б їли кавуни та яблука. В нашій країні вони дешеві (нажаль кожне третє яблуко польське, але ще навчимося) і корисні.
А ще за ці два тижні відчув якість добре приготовленої їжі (на нормальному маслі) і тепер не можу їсти неякісне.
Боюся, що від половини блюд, які вживав протягом останнього року мій організм відмовиться. Але відтепер я точно знаю, що їсти картоплю через день це нормально. І плювати я хотів на питання “не набридло”?
Їжте здорові страви!